Over ons 

De Troubadour

Praktijk en workshopruimte:
Burgemeester van Hoofflaan 128
5503 BR Veldhoven

06 135 58 617
sanne.steers@de-troubadour.eu

Postadres en administratie:
Postelstraat 14 5503 BE Veldhoven

Wat mag u verwachten van een praktijk voor de natuurgeneeskunde en Natuurgerichte terapie?

 

Natuurgeneeskunde en antuurgerichte therapie zijn vormen van aanvullende gezondeheidszorg, dat betekend dat de zorg “aanvullend” is op de reguliere medische en psychische zorg. 

Wanneer u ergens last van heeft, moet er eeeft door een regulier (huis-)arts, specialsit of psychiater een diagnose gesteld zijn, of uitgelsoten zijn dat u aan een ziekte of aandoening lijdt, die alleen door een reguliere arts kan / mag worden, voor u hulp kunt krijgen van een natuutherapeut. 

In de natuurgeneeskunde wordt niet alleen naar de klacht of waal gekeken en hoe die verholpen kan worden. Er wordt gekeken naar de mens-in-zijn-geheel, wat hem of haar aangereikt worden jkan om geestelijk / emotioneel / fysiek zichzelf weer bij elkaar te pakken. 

Een mens kan niet van buitenaf genezen worden. Wat je ook doet om te zorgen dat iemand “beter”wordt, het haalt niets uit tenzij het wordt “opgepakt”door het innerlijk vermogen van de mens om zichzelf weer in balans te brengen: het zelfhelend vermogen.

 

 

Belangenverenigingen

De Troubadour is aangesloten bij verschillende belangenverenigingen. Heeft u vragen over deze verenigingen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.

Meer informatie

Belangenverenigingen 

Stibag, nr 6183 (Stichting ter bevordering van alternatieve geneeskunde)
NVVT, nr 00158 (Nederlandse vereniging voor Transformatiewerk)
IPPA, nr 11645 (International Positve Psychology Association)
OBOD (Order of Bards, Ovates and Druids)
TBN (Tarot Bergoepsvereniging Nederland)
BBK (Beroepsvereinging Beeldend Kustenaars)
ABC (Artiesten Belangen Centrum)
Ingeschreven bij KvK, nr 17167060
BTW-nummer NL053151185B03

Betalingen

Sommige van mijn aangeboden therapieen en /- of curssussen worden vergoed bij uw zorgverzekering. Vraag hierna bij uw zorgverzerkaar. 

Contact